Veternik, Zrmanjska 3
office@tirkiz.rs
063 500 403
021 821 171

Da li vas kijanje i kašalj sprečavaju da uživate u svom domu kako biste mogli … i trebali? Povratak u školu je ovde, što znači mnogo više izlaganja alergenima, prljavštini i bakterijama i proći će do vašeg doma. Da li postoji rešenje?

Od vaše kožne sofe do vaše omiljene stolice , održavanje čistih i u savršenom radnom stanju trebalo bi da bude na samom vrhu liste obaveza. Evo zašto i kako treba da održavate svoj dom srećnim, zdravim i škripavo čistim tokom cele sezone.

Pruža zdravo kućno ili kancelarijsko okruženje

Da li ste osetili da kada je Vaš nameštaj čist, da je Vaš dom je privlačniji za boravak? U ovom načinu razmišljanja ima neke zasluge, jer kada očistite tapacirung, bakterije, klice i alergeni ostaju na odstojanju. Samo razmislite o vremenu koje provodite na kauču svakog dana i noći.

Ako ste poput većine, možete gledati nekoliko sati televizije. Vaš nameštaj je mesto okupljanja, što znači da kad se ne čisti redovno, može biti žarište klica, izlivanja i prljavštine. Ko želi da sedi u tome?

Dugoročno vam štedi novac

Da li vaš, tepih, stolice i kauč blede u boji i ne čine vam se toliko privlačni kao kad ste ih kupili? Kao jedno od najpopularnijih mesta u vašem domu, vaš tepih i nameštaj može da pobledi, zbog čega je njegovo čišćenje toliko važno! Ne samo da će eliminisati prljavštinu i bakterije, već može i najlepši tepih nameštaj razvedriti i vratiti ga – i vaš dom – tako da se ponovo oseća „baš kao nov“.

Neophodno je za idealan životni prostor

Da li imate ograničen budžet? Bez obzira na to imate li novca na pretek, zamena prljavog, starog i dotrajalog tepiha ili kauča u dnevnoj sobi, skupa je ..
Tirkiz koristi ekološki prihvatljiv rastvor za čišćenje, koji će vašem tepihu i nameštaju pružiti duboku čistoću.

Zdravlje i sigurnost porodice su vam glavni prioritet. Čišćenje tepiha i nameštaja je brzo rešenje, posebno kada Vam je to prioritet !

Leave a Comment