Veternik, Zrmanjska 3
office@tirkiz.rs
063 500 403
021 821 171
Kako odabrati pravi tepih za dnevni boravak

Kako odabrati pravi tepih za dnevni boravak

Retko šta se može uporediti sa mekim, luksuznim osećajem tepiha pod vašim nogama. Tepih pruža bezbedno, udobno mesto za igru dece i čak može smanjiti rizik od povreda tokom pada. Naravno, tepih zahteva malo dodatnog održavanja u poređenju sa laminatom ili pločicama, ali jednostavno ne postoji zamena u smislu apsorpcije zvuka, pružanja topline i opšte

Zdravstveni rizici povezani sa prljavim tepisima!

Tepisi su skupi i pravilno održavanje je neophodno kako bi se povećala njegova dugovečnost i održavalo u dobrom stanju. Golih očiju ne možemo videti prašinu, ali činjenica je da se slojevi prljavštine mogu zaglaviti ispod vlakana tepiha.

Zašto je čišćenje tepiha i nameštaja važno?

Da li vas kijanje i kašalj sprečavaju da uživate u svom domu kako biste mogli … i trebali? Povratak u školu je ovde, što znači mnogo više izlaganja alergenima, prljavštini i bakterijama i proći će do vašeg doma. Da li postoji rešenje?

Zašto je važno pravilno odžavati tepih?

Tepih je jedan od najvažnijih elemenata naše kuće. Održava izgled enterijera čistim, savršenim i lepim, a naš pod neprekidno ostavlja vanjskim faktorima poput prljavštine, zagađivača, prašine itd.